Find den rette boligadvokat

February 24th, 2014

Hvis du skal købe et hus, så er det en meget god ide at få fat i en god boligadvokat, som kan hjælpe dig med alt det juridiske i forbindelse med købet. For når man skal købe en bolig, så er der en masse papirarbejde, der følger med, og det er vigtigt, at de bliver udfyldt korrekt. Ellers kan det ende med at koste dig en del penge efterfølgende, som du ikke er interesseret i at hænge på. Så kan du lige så godt gøre det rigtigt fra starten.

Derudover kan en boligadvokat også bare hjælpe dig med den rette rådgivning, som er en god ting at have i baghånden, når man skal have sig en ny bolig. For alle de dokumenter, der følger med sådan et køb, er ofte fyldt med ord, som vi almindelig dødelige ikke forstår noget som helst af. Så at have en person med ind over, som rent faktisk har forstand på de her ting, er guld værd. 

De dokumenter, som denne advokat kan være med til at udfylde korrekt for dig, kunne eksempelvis være en købsaftale. Det nytter jo ikke noget, hvis sådan en bliver lavet forkert, da det kan komme tilbage og ramme dig meget slemt efterfølgende, hvis det ikke er i orden. Så du skal ikke se det som en udgift at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig, men derimod en investering. For hvis du ikke har ham eller hende med, så kan du ende med at skulle betale så meget mere i sidste ende, fordi det ikke er gjort korrekt.

Selvsalg af bolig igennem Google

February 24th, 2014

Der er flere og flere mennesker, der begynder at tage udfordringen op med selvsalg af bolig. Ofte har det været den mest normale løsning at få en ejendomsmægler indover projektet, men de koster ofte rigtig mange penge, som du kan spare, hvis du selv kan finde en interesseret køber til dit hus. Og det kan du faktisk godt selv stå for, hvis du bare ved, hvordan du skal markedsføre din bolig. En af de bedste måder, du kan gøre det på, er helt klart igennem Google.

For på Google kan du købe dig til reklamer, som vil blive vist, når folk søger på noget. Hvis der så er nogle personer, der søger på boligkøb i dit område, så vil din reklame eksempelvis dukke op. Og på den måde kan du få målrettede personer ind på din hjemmeside, som du selvfølgelig lige har sat pænt op i forbindelse med salget. Og inden længe vil du formodentlig have en masse henvendelser fra interesseret købere - helt uden at have brugt en ejendomsmægler.

 

Så selvsalg af bolig kan sagtens lade sig gøre, så længe man bare har en smule forstand på at markedsføre på nettet. Har man ikke det, så er der nok gode chancer for, at man har en kammerat eller en fætter i familien, som kan finde ud af at strikke sådan noget sammen. Og det skal du bare benytte dig af. Det kan jo endda være, at han vil være med til at hjælpe dig helt gratis. 

Prøv at se på følgende sider:

Selvsalg - Bolig.com

boliga.dk

Robinhus.dk

Køb en andelsbolig og spar penge

January 15th, 2014

Hvis du gerne vil have dit eget sted at bo, så kunne det være en mulighed for dit at købe en andelsbolig. På den måde skal du ikke af med lige så meget, som hvis du går ud og køber en normal bolig. Du bliver så en andelshaver af den andelsforening, som du har købt dig ind i. Og foreningens formål er at eje og drive de boliger så godt som muligt. Så det kan helt sikkert være en mulighed for dig, hvis du ikke har flere millioner til en bolig.

Hvis du ikke vil have et helt hus, så kan en andelsbolig også sagtens være en lejlighed. Igen er man på samme måde med i denne andelsforening, som så også betyder, at man ejer en del af denne forening. Derudover står man så også samlet sammen i forening for at det hele bare kører i den opgang, som ens lejlighed ligger i. Det vil sige, at man ofte deles om alle de praktiske opgaver.

 

Så hvis du er klar på at dele de praktiske opgaver og være en del af en aktiv forening, så det hele kan spille så godt som muligt, så kan det være en god ide for dig at købe en andelsbolig, hvad enten det så er et hus eller en lejlighed, som du er interesseret i. Du kan jo bare starte med at hoppe ind og kigge på, hvilke muligheder du har lige nu på markedet. Så kan det jo være, at du finder noget, der rammer dig lige i hjertet.

Det er nemt at finde en boligadvokat

January 15th, 2014

For et par år siden kunne det være svært at finde frem til den helt rette boligadvokat. Man skulle bruge så meget tid på at ringe rundt til alle de advokatfirmaer, som man nu engang kunne finde i de gule sider, og når man så endelig fandt frem til en, som kunne klare den opgave, man nu engang sad med, så skulle han eller hun have så mange penge for det, som man på ingen måde havde mulighed for at betale.

Så det er fantastisk at teknologien nu har gjort det muligt at finde de rette servicefolk nemt og hurtigt. Det kræver blot lidt internet og en computer eller en telefon, og så kan man ellers hurtig slå den billigste boligadvokat op på Google, og kort efter kan man have vedkommende i røret og lave en aftale. Det hele er bare blevet så meget nemmere og hurtigere.

 

Og der er jo også kommet så mange muligheder for at sammenligne priser på de mange forskellige ting efterhånden. Du kan jo nemt sammenligne priser på forsikringer, byggeopgaver og nu også boligadvokat og revisorer. Og snart kommer det sikkert også til mange andre fag. Så det er da bare med at benytte sig af de muligheder, som man nu er begyndt at tage forgivet, men som vi ikke havde for bare et par få år siden. Det kræver en minimal indsats i dag fra ens egen side, da man kan overlade størstedelen af arbejdet til teknologien eller firmaerne selv, der skal kontakte dig med deres tilbud, som du bare kan efterspørge.

Find boligannoncer online

January 15th, 2014

Før i tiden har vi altid været vant til, at man skal finde boligannoncer i de lokale aviser, hvis man gerne vil hav et godt overblik over, hvilke boliger der er til salg lige i øjeblikket. Men inden for de sidste par år, hvor mange af de store virksomheder også er kommet med på bølgen, så er der meget mere at komme efter, hvis man benytter sig af nettet i stedet for. Der kan du både få mange flere øjne på din boligannonce, mens du som køber også kan finde mange flere boliger på nettet.

Der er ingen tvivl om, at det nok er noget af det, som folk stadig kigger i aviser efter. I hvert fald dem der er på udkig efter en ny bolig. Og det er da også snart det eneste, som aviserne fylder deres reklamespalter med. Men man må bare se i øjnene, at det hele snart foregår på nettet. Så hvis du skal sælge din bolig, og du gerne vil gøre det så billigt som muligt, og komme ud til så mange mennesker som muligt, så er det nettet, du skal gå med.

 

Selvfølgelig kan du også godt smide en annonce i din lokale avis, men du får bare så mange flere besøgende på dine boligannoncer, hvis du ligger dem på nettet. Og på den måde kan du måske finde en køber meget hurtigere. Der er også et langt større udbud, hvis du er køber, og gerne vil finde den perfekte bolig til dig og familien. Så benyt dig af nettet, nu det er her.

Du kan starte her.